Rescuetime |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
RescuetimeRescueTime RescueTime ![]() RescueTime programı ile bilgisayarda yaptıgınız işleri grafiksel olarak size sunar hangi siteye girilmiş en cok hangi program kullanıyor bunları tespit edip size görsel bir şablon ile gosteriliyor ![]() Kullanımı ![]() Adım 1 Programı indirin , kurun ve çalıştırınAdım 2 Buradan siteye üye olunAdım 3 Sağ altda calısan RescueTime programını sağ tıklayın email password kısmına siteden aldıgınız üyelikle giriş yapın![]() ![]() Adım 4 Artık siteye giriş yapabilir My Data kısmından kullanılan program ve girilen siteleri takip edebilirisiniz![]() ![]() Note : Her 5 dk'da bir siteye güncel verileri gönderir ![]() Eger Mydata kısmına girdiğinizde istatikler gelmiyorsa programın ayarlarından Advanged > Send Update Now seçeneğinden kendiniz siteye verileri gonderebilirsiniz![]() ![]() Download Mac Gereksinim: Mac OS X 10 4 ve üst sürümleri desteklemede 1 mb disk alanı gerekli Download Windows Gereksinim: Windows XP ve Vista 1mb disk alanı gerekli Net Framework 2 0 desteği gerekli
|
|
|
|