Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
3cd, egitim, gorsel, max, seti, studio

3D Studio Max Gorsel Egitim Seti 3Cd

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3D Studio Max Gorsel Egitim Seti 3Cd

3D Studio Max Gorsel EGİTİM seti 3cd
3D Studio Max Gorsel EGİTİM seti 3cd

Tasarım Harikası 3D Studio Max Görsel Eğitim Seti

3ds Max, Autodesk (tarafından geliştirilen bir 3D modelleme programıdır MSDOS ortamında çalışan

3D Studio programının devamı olan 3ds Max'in son sürümü, 2007 3ds Max 9'dur yılının Mart ayında

çıkan

Gelişmiş eklenti desteği ve kolay kullanımı ile 3ds Max, 3D modelleme programları arasında en

yaygın kullanıma sahip uygulamalardan biridir Gelişmiş karakter modelleme özellikleri ile oyun

geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiştir Film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel

tasarım sunumları gibi alanlarda da yaygın olarak kullanılmaktadır

cd1
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd1 UPLOAD_BYPASSpart1rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd1 UPLOAD_BYPASSpart2rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd1 UPLOAD_BYPASSpart3rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd1 UPLOAD_BYPASSpart4rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd1 UPLOAD_BYPASSpart5rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd1 UPLOAD_BYPASSpart6rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd1 UPLOAD_BYPASSpart7rar
cd2
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd2 UPLOAD_BYPASSpart1rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd2 UPLOAD_BYPASSpart2rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd2 UPLOAD_BYPASSpart3rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd2 UPLOAD_BYPASSpart4rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd2 UPLOAD_BYPASSpart5rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd2 UPLOAD_BYPASSpart6rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd2 UPLOAD_BYPASSpart7rar
cd3
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd3 UPLOAD_BYPASSpart1rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd3 UPLOAD_BYPASSpart2rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd3 UPLOAD_BYPASSpart3rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd3 UPLOAD_BYPASSpart4rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd3 UPLOAD_BYPASSpart5rar
Hotfilecom: Hospedagem de ficheiros com um clique: 3d studio max cd3 UPLOAD_BYPASSpart6rar

Password : UPLOAD_BYPASS

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com