|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, kebabı, malzemesi, sebze, sebzeli, tarifi, tas, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Sebzeli Tas Kebabı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Tas Kebabı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiSebzeli tas kebabı Sebzeli tas kebabı Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 60 dakika 6 kişilik Malzemeler: 1 5 kilogram dana kuşbaşı 5 diş sarmısak 4 yemek kaşığı sirke 150 gram havuç 150 gram kereviz 150 gram soğan 1 sap biberiye 3 adet defne yaprağı 1 tatlı kaşığı tane karabiber 10 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sıvı yağ 5 kilogram patates tuz karabiber Hazırlanışı: 2 diş sarmısağı soyun, ezin ![]() ![]() ![]() Havuç, kereviz ve soğanları ayıklayın, küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() Kalan sarmısağı ayıklayıp kıyın ![]() ![]() Eti terbiye ettiğiniz sostan çıkartın, süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etin hepsini kavurunca sebzeli karışımla birlikte tekrar tencereye koyun, ağzını kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|