![]() |
Polonya Usulü Brüksel Lahanası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polonya Usulü Brüksel Lahanası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiPolonya usulü brüksel lahanası Polonya usulü brüksel lahanası Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 25 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 kilogram brüksel lahanası 200 gram tereyağ 100 gram galeta unu muskat (taze rendelenmiş) 1/2 demet maydanoz 3 adet yumurta tuz karabiber Hazırlanışı: Yumurtaları 12 dakika haşlayıp kabuklarını soyun, ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını eritin ve galeta unu ile bir taşım kaynatın ![]() ![]() Lahanaları süzün ve hemen tereyağı ile karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|