|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, kereviz, malzemesi, sebze, suflesi, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Kereviz Suflesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz Suflesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKereviz suflesi Kereviz suflesi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 2 saat 4 kişilik Malzemeler: 2 adet büyük boy kereviz 6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı hardal 2 yemek kaşığı beyaz balzamik sirke 1 demet su teresi 50 ml ![]() 4 adet yumurta tuz karabiber Hazırlanışı: Kerevizi yıkayın ![]() ![]() ![]() Bir fırın tepsisini 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile yağlayın ![]() ![]() Önceden 180ø ısıtılmış fırının alttan 2 ![]() ![]() Bu arada su teresini temizleyin, yıkayın, kurulayın ve serin bir yerde bekletin ![]() Hardalı balzamik sirke ve kalan zeytinyağı ile çırpın ve sos haline getirin, bir kenarda bekletin ![]() Pişmiş kerevizlerin içini bir kaşıkla oyun ![]() ![]() Daha sonra bir mutfak robotunda püre haline getirin ![]() ![]() ![]() 3 adet yumurta akını kar haline gelinceye kadar çırpın ![]() ![]() Bu püreyi de içleri oyulmuş kerevizlere doldurun ![]() ![]() ![]() Servis yaparken su teresini tabaklara dağıtın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|