|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, kuşkonmazlı, malzemesi, sebze, strudel, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Kuşkonmazlı Strudel Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkonmazlı Strudel Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKuşkonmazlı strudel Kuşkonmazlı strudel Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 2 saat 16-18 kişilik Malzemeler: 250 gram un 30 ml ![]() tuz 7 dilim ekmek 200 gram tereyağı 500 gram lor peyniri 500 gram yeşil kuşkonmaz 2 adet yumurta 60 gram parmezan peyniri Hazırlanışı: Hamur için unu tezgaha boşaltıp ortasına çukur açın ![]() ![]() Ortasından başlayarak yoğurun, düzgün ve yumuşak bir hamur elde edin ![]() ![]() ![]() ![]() İç için ekmeklerin kabuklarını çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşkonmazları soyun ve 3-4 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta bir mutfak bezini tezgaha yayın ![]() ![]() Strudel hamurunu bezin üzerinde 30x20 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 200ø sıcaklıktaki fırının alttan 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|