|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fırın, hazırlanışı, malzemesi, pazı, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Pazı Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazı Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiPazı fırın Pazı fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 45 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 demet pazı 50 gram margarin 1 adet soğan 150 gram kaşar peyniri (rendelenmiş) 350 gram kıyma 1 yemek kaşığı sıvıyağ 4 dilim tost ekmeği tuz 20 gram un 20 gram margarin 1 su bardağı süt "Bugün ne pişireyim"in yanıtı artık çok kolay ![]() ![]() Hazırlanışı: Fırını 220ø ısıtın ![]() ![]() Pazıları yıkayın, kalınca kıyın, 25 gr ![]() ![]() ![]() Soğanı ayıklayıp küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmek dilimlerinin kabuklarını kesin, çapraz olarak ikiye bölün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|