Peynir Soslu İspanak Ve Haşlanmış Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Peynir Soslu İspanak Ve Haşlanmış Patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı YapılışıPeynir soslu ıspanak ve haşlanmış patates Peynir soslu ıspanak ve haşlanmış patates Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Hazırlama süresi 20 dakika 2 kişilik 352 kalori Malzemeler: 250 gram patates 1 adet soğan 10 gram margarin 300 gram dondurulmuş ıspanak 2 su bardağı diyet süt 150 gram diyet otlu eritme peyniri tuz karabiber muskat Hazırlanışı: Patatesleri kabuklarıyla haşlayın Soğanı kıyın, yağda kavurun Ispanağı ilave edip kapağını kapatın, kısık ateşte erimeye bırakın Sütü kaynatın, eritme peynirini katıp krema kıvamına gelinceye kadar kaynatmaya devam edin Tuz, karabiber, muskat ile tatlandırıp ıspanaklarla karıştırın Soyduğunuz patateslerle birlikte servis yapın |
|