Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulyeli, hazırlanışı, lahana, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri

Fasulyeli Lahana Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulyeli Lahana Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Fasulyeli lahana
Fasulyeli lahana Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 60 dakika
4 kişilik
Malzemeler:

300 gram kuru fasulye
500 gram tavuk biftek
30 gram tereyağı
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı biber
1 yemek kaşığı hardal
150 ml kremşanti
1/2 adet lahana
tuz
karabiber
tozşeker
taze soğanın yeşil uçları

Hazırlanışı:
Fasulyeleri 1 gece önceden ıslatın Tavuk etini, küb şeklinde doğrayın
Fasulyeleri 50 dk tuzlu suda haşlayın
Tavukları tereyağında iyice kavurun Lahanayı ince şeritler halinde kesin
Lahanaları tavukları kaburduğunuz yağda iyice kavurun Kimyon, felseğen, kekik ve kırmızı biber ilave edin
Tavukları fasulyelerle ve lahanlarla karışıtırp 2 dakika çevirin
Tuz, şeker ve karabiber ile tatlandırın
Tavuk etlerini hardal ve süt kremasına karıştırıp, üzerlerine taze soğanın yeşil uçlarını serpin Fasulyeli karışımın üzerinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.