|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, jöleli, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Jöleli Sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jöleli Sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiJöleli sebze Jöleli sebze Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 6 kişilik Malzemeler: 300 gram dondurulmuş yeşil fasulye 120 gram körpe havuç 800 ml ![]() 3 yaprak jelatin 1-2 tatlı kaşığı balsamik sirke 1 yemek kaşığı worcestershire sosu 2 adet domates 1/2 demet maydanoz 300 gram dondurulmuş karides tuz karabiber Hazırlanışı: Fasulyeleri 3'er parçaya kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatini soğuk suda ıslatın, sıkın ve balık suyunda eritin ![]() ![]() Domatesleri küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Karışımı çukur tabaklara dağıtın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|