|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cevizli, hazırlanışı, hindistan, kişilik, malzemesi, tarifi, tavuk, yapımı |
![]() |
Hindistan Cevizli Tavuk (4 Kişilik) Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistan Cevizli Tavuk (4 Kişilik) Tarifi Hazırlanışı Yapımı MalzemesiHindistan Cevizli Tavuk (4 Kişilik) Hindistan Cevizli Tavuk (4 Kişilik) Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi ![]() Malzemeler 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kızartmak İçin Yağ Süslemek İçin Limon Dilimleri Yemeğin Tarifi Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2?ye kesin ![]() Parçaları köri ile oyun, tuzlayın ![]() ![]() Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|