![]() |
Üsküp Böreği Tarifi Resimli - Üsküp Böreği Nasıl Yapılır? Yapılışı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üsküp Böreği Tarifi Resimli - Üsküp Böreği Nasıl Yapılır? Yapılışı TarifiÜsküp Böreği Tarifi Resimli - Üsküp Böreği Nasıl Yapılır? Yapılışı Tarifi Üsküp Böreği Tarifi Resimli - Üsküp Böreği Nasıl Yapılır? Yapılışı Tarifi Üsküp Böreği Tarifi Resimli Resimli Üsküp Böreği Tarifi Üsküp Böreği Tarifi ![]() MALZEMELER 5 Adet Yufka 250 Gr Tereyağı Yada Margarin 2 Adet Yumurta 3 Çorba Kaşığı Yoğurt 3 Diş Sarmısak 3 Çorba Kaşığı Un 1 Tatlı Kaşığı Limon Suyu 1/2 Kg Haşlamalık Kuşbaşı Et (Süt Danası Veya Koyun Eti) Eti haşlayıp,ısıtılmış basınçlı tencereye aktaralım ![]() ![]() ![]() ![]() Yufkaları yağlanmış fırın tepsisine buruşturarak serelim ![]() ![]() ![]() Bu arada sosu hazırlamaya başlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altı,üstü kızarana dek pişen yufkaları fırından alalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|