![]() |
Bayram Tatlıları Cevizli Kadayıf Tarifi - Bayram İçin Cevizli Kadayıf Tarifi Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram Tatlıları Cevizli Kadayıf Tarifi - Bayram İçin Cevizli Kadayıf Tarifi ResimliBayram Tatlıları Cevizli Kadayıf Tarifi - Bayram İçin Cevizli Kadayıf Tarifi Resimli Bayram Tatlıları Cevizli Kadayıf Tarifi - Bayram İçin Cevizli Kadayıf Tarifi Resimli Cevizli kadayıf tarifi Resimli Resimli Cevizli kadayıf tarifi Cevizli kadayıf tarifi ![]() Malzemeler: 1/2 Kg ![]() 1,5 Küçük paket margarin (185- 190 Gr ![]() 1 Su bardağı dövülmüş ceviz 1 Su bardağı sıcak su 3 Su bardağı toz şeker 3 Su bardağı su 1/2 Limon suyu Hazırlanışı: Çukur bir kaba tel kadayıfları koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şurup Hazırlığı: Üç bardak şekeri, üç bardak s uile 10-15 dakika, kaynatın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|