![]() |
Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elazığ Usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ Usulü Keşkek Tarifi YapılışıElazığ usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ usulü Keşkek Tarifi Yapılışı Elazığ usulü Keşkek Tarifi Resimli - Elazığ usulü Keşkek Tarifi Yapılışı Resimli Elazığ usulü Keşkek tarifi Elazığ usulü Keşkek nasıl yapılır 2 su bardağı kuru fasulye 4 su bardağı aşurelik buğday 250 gr ![]() 2 adet soğan 300 gr ![]() 1 yemek kaşığı salça 8 su bardağı su tuz ![]() Elazığ Usulü Keşkek Tarifi: Soğanlar doğrandıktan sonra pembeleşinceye kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|