![]() |
Andiv Üstünde Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Andiv Üstünde LevrekAndiv üstünde levrek Andiv üstünde levrek Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 4 adet andiv 150 gram tereyağı 400 gram levrek 400 gram levrek filetosu 3 yemek kaşığı yeşil limon suyu 4 adet yumurta sarısı 2 yemek kaşığı beyaz şarap 1 tatlı kaşığı rendelenmiş yeşil limon kabuğu tuz beyaz karabiber Nötr tat Andiv, nötr tadıyla her türlü et ve sebze ile uyumludur ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı: Andivi temizleyip yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Levrek filetolarını dilimleyip andivlerin üzerine yerleştirin ![]() ![]() ![]() Kalan tereyağını biraz eritip soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|