![]() |
Güveçte Jöleli Kuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Jöleli KuzuGüveçte Jöleli Kuzu Güveçte Jöleli Kuzu Hazırlama süresi 1,5 saat 6 kişilik Malzemeler: 5 kilogram kuzu kuşbaşı 2 adet arpacık soğan 2 adet havuç 4 adet defne yaprağı 2 dal kekik 1 demet maydanoz 500 ml ![]() 1 litre etsuyu 1 paket sade toz jöle tuz karabiber Hazırlanışı: Bir gün önceden havuç ve soğanı doğrayın ![]() ![]() ![]() Güvecin içine bir sıra et, bir sıra sebze ve yeşillik karışımı koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün yüzeydeki donmuş yağları alın ![]() ![]() ![]() ![]() Dilim dilim keserek yeşil salatayla birlikte soğuk olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|