![]() |
Limon Soslu Dana Eskalop Tarifi Resimli - Limon Soslu Dana Eskalop Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limon Soslu Dana Eskalop Tarifi Resimli - Limon Soslu Dana Eskalop Nasıl YapılırLimon Soslu Dana Eskalop Tarifi Resimli - Limon Soslu Dana Eskalop Nasıl Yapılır Limon Soslu Dana Eskalop Tarifi Resimli - Limon Soslu Dana Eskalop Nasıl Yapılır Limon Soslu Dana Eskalop Tarifi Resimli Limon Soslu Dana Eskalop Yapılışı ![]() Malzemeler 8 Adet Dana Eskalop 2 Adet Biber(biri kırmızı,diğeri yeşil ya da sarı) 200 gr Mantar Maydanoz 1 Yumurta 1 Diş Sarmısak Limon 80 gr Kalın Dilimlenmiş Jambon Tereyağı ya da zeytinyağı Tuz, Karabiber Yemeğin Yapılışı Biberleri yıkadıktan sonra şeritler halinde doğrayın ![]() Bir tavada erittiğiniz 45 gr (3 çorba kaşığı) tereyağında sarmısağı öldürün ![]() ![]() Mantarları yıkayıp dilimleyin ![]() ![]() ![]() Dana eti dilimlerini ekleyin ve 8 dakika kadar iki taraflı iyice kızartın ![]() Bir limonun suyuyla yumurtayı iyice çırpın, bir tutam kıyılmış maydanozu ekleyin ![]() Eti ateşten indirdikten sonra sıcak bir tabağa döşeyin ![]() Limon ve yumurtayla hazırladığınız sosu biberlerin üzerine dökün, ateşi söndürüp hızla karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|