![]() |
Salatalıklı Levrek Tava |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salatalıklı Levrek TavaSalatalıklı levrek tava Salatalıklı levrek tava Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 800 gram salatalık 2 adet soğan 10 gram margarin 2 yemek kaşığı beyaz şarap 1/2 demet dereotu 3 tatlı kaşığı nişasta 150 gram süt kreması 800 gram levrek fileto 2 yemek kaşığı limon suyu 3 yemek kaşığı sıvı yağ tuz karabiber Hazırlanışı: Salatalıkları soyun, ikiye bölün, 1 cm ![]() ![]() ![]() Her ikisini yağda 1dk ![]() ![]() ![]() ![]() Dereotunu kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() Balık filetoları soğuk su ile yıkayıp üzerlerine limon suyu gezdirin, tuzlayın ve çok hafifçe unlayıp yağda her iki tarafını 3-4dk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|