![]() |
Dana Göğsü Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dana Göğsü DolmasıDana göğsü dolması Dana göğsü dolması Hazırlama süresi 2 saat 6-8 kişilik Malzemeler:
Kasabınıza dana göğsünü içi doldurulacak şekilde hazırlatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Limon suyunu 2 lt ![]() ![]() ![]() ![]() Pastırmayı yağsız tavada kavurun, süzgeçten geçirip yağını bir kenarda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tost ekmeklerini ufalayın ![]() ![]() ![]() ![]() Etin iç kısmını iyice tuzlayıp biberleyin ![]() ![]() Kalan soğanları soyup dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|