![]() |
Fasulyeli Dana Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fasulyeli Dana EtiFasulyeli dana eti Fasulyeli dana eti Hazırlama süresi 35 dakika 4 kişilik Malzemeler: 300 gram TAMEK haşlanmış kuru fasulye 4 dilim kemikli dana eti 3 yemek kaşığı un 30 gram tereyağı 675 ml ![]() 2 adet havuç 2 adet pırasa 1/2 demet maydanoz 1 adet kereviz 1 diş sarmısak 3 yemek kaşığı TAMEK domates püresi 15 gram kapari 1 yemek kaşığı ince rendelenmiş limon kabuğu tozşeker Sebze ve meyvaları en gelişmiş teknolojileri kullanarak işleyen, konserve ve hazır gıda olarak hem iç hem de dış pazarlara sunan Tamek Gıda geniş bir ürün grubuna sahip ![]() ![]() Hazırlanışı: Et dilimlerini una bulayıp fazlasını silkeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 1 ![]() ![]() ![]() Sarmısağı soyun, maydanozu kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri suyunun koyulaşması için 10-12 dakikada ağzı açık olarak kaynatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|