Levrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi Yapılışı |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Levrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi YapılışıLevrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi Yapılışı Levrek Tava Tarifi - Levrek Tava Nasıl Pişirilir? Levrek Tava Tarifi Yapılışı Levrek Tava Nasıl Yapılır Resimli Levrek Tava Tarifi Levrek Tava Malzemeler: 2 adet levrek (fileto olarak hazırlanmış derisi ve kılçıkları çıkarılmış) Yarım limon suyu tuz, karabiber 5 yemek kaşığı zeytinyağı 3-4 kırmızı soğan 1 paket brokoli (dallarına ayrılmış) 1 paket Brüksel lahanası (sapları kesilmiş) 1 paket kültür mantarı veya karnabahar 3-4 havuç (soyulmuş ve halka halka doğranmış) Hazırlanması: 1 Brokoli Brüksel lahanası mantar ve havucu yıkayıp buharda pişirin 2 Levrekleri yıkayıp kurulayın Limon suyu tuz ve karabiberi karıştırıp balıkların her iki yanına sürün Bu halde 10 dakika kadar bekletin 3 Bu arada soğanları halka halka kesip tuzla ovun Sudan geçirip servis tabaklarına dizin 4 Geniş bir tavayı ısıtın Yağı ilave edin Balıkları tavaya alıp arada sallayarak her iki tarafını dörder dakika kadar pişirin 5 Pişince tavadan çıkartıp kâğıt havlu üzerine alın Yağı süzülünce soğanların üzerine yerleştirin Etrafına buharda pişmiş sebzelerden dizin limon dilimleriyle servis yapın |
|