Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır? |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır?Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır? Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır? MALZEMELER geldik 4 adet alabalık fileto 50 gr un 3 adet çırpılmış yumurta 100 gr kızarmış file badem Yeterince tuz ve biber Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ HAZIRLANIŞI Önce balıkları tuz ve biberleyin Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin En son file bademleri balığın üstüne serpin |
|