Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, bademli, tarifi, tava, yapılır, yapılışı

Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır?



Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır?

Bademli Alabalık Tava - Bademli Alabalık Tava Tarifi, Yapılışı, Nasıl Yapılır? MALZEMELER

geldik
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ

HAZIRLANIŞI
Önce balıkları tuz ve biberleyin Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin En son file bademleri balığın üstüne serpin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.