Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, tuzda

Tuzda Alabalık

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tuzda Alabalık



Tuzda Alabalık
Tuzda Alabalık

Hazırlama süresi 10 dakika
4 kişilik
150 kalori Malzemeler:

4 adet alabalık
2 kg iri taneli kaya tuzu
1 adet limon
80 ml zeytinyağı

Hazırlanışı:
Balıkları temizleyip iyice yıkayın ve süzdürün Fırın kabının dibine yağlı kağıt döşeyin Üzerine 250 gr iri kaya tuzu dökün
Balıkları tuz üzerine yatırın Tuzun kalanıyla üzerlerini tamamen kaplayın
Önceden 240° C’de ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin Fırından çıkarıp kağıt yardımıyla tabağa alın
Diğer tarafta zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın Alabalıkları zeytinyağlı sos ve haşlanmış patatesle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.