![]() |
Çin Seddi Dialogları |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Çin Seddi Dialoglarıimparatorum bu seddi yapacağımıza barış yapsaydık daha kolay olmaz mıydı? -gel bakayım sen şöyle! -çin seddini yapanlardan birinin annesi: -oğlum bak sen gerizekalı değilsin demekki çalışınca oluyomuş ![]() -imparatorum emriniz üzerine çin seddini bitirdik efendim manyakmısınız ![]() ![]() -güzel oldu ama şimdi ilerde birileri çıkıp bunu uzaylılar yaptı derler ![]() -ben sana set yapamazsın demedim , duvarcı ustası olamazsın dedim -oh hele şükür bitti çing -ne bitti çang? -çin seddi mi çang ! -sana kim yap dedi ki çang ? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -oha felan oldum abi ya -anaaa dalmışız örmeye kaç metre olmuş bu be?! - yanlış olmuş yıkın! - ne ne neeyyy? - ehuhehe şaka lan şaka - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -fazla mı gaza geldik uzun oldu sanki ![]() ![]() -ustabaşı : yüce imparatorum dünyanın en uzun duvarının yapımını tamamladık ![]() -imparator : aslında işlevi önemli ![]() - abi o kadar yaptık acaba uzaydan görünür mü? - o ne ki? - bilmem içimden geldi öyle ![]() - keşke daha derli toplu bir şey yapsaydık ![]() ![]() -olm ilerde taklit etmesinler bunu? -oha, yok daha neler? -berline de duvar falan yaparlarsa ya? -berlin neresi be? -ne bilim budha sööletti heralde ![]() ![]() ![]() -şimdi ben bunu yaptım ama bi sor bakalım neden yaptım ![]() -neden yaptın abi? -yapamazsın dediler ![]() -aaa? duvarı dışardan örmüşüz, biz nası gircez içeri ??? - abi biz bu seddi yaptık ama türkler göç etmiş be abi ![]() ![]() - hadi beee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() fazla mı gaza geldik uzun oldu sanki ![]() ![]() -aaa? duvarı dışardan örmüşüz, biz nası gircez içeri ??? :))))))) tesekkürler ![]() ![]() ![]()
|