Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Dilekçe Örnekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekçe, için, imzalatmak, planını, yönetim, örneği

Yönetim Planını İmzalatmak İçin Dilekçe Örneği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

…SAYIN HAKİMLİĞİ’NE
DAVACI :……
VEKİLİ :……
DAVALI :……
KONU : Yönetim Planını İmzalamayan davalıya gerekli ihtarın yapılması talebimiz hk
AÇIKLAMALAR : Müvekkilimiz …… adresindeki taşınmazın apartman yöneticisi olup … numaralı bağımsız bölümünde malikidir
Müvekkilimin yöneticiliğini yaptığı apartmanda kat mülkiyetine geçilmiş olmasına rağmen yönetim planı imzalanmamıştır
Müvekkilim yönetim planı hazırlatarak kat malikleri kurulunun //… tarihli toplantısında yönetim planını imzaya sunmuştur
Ancak davalı hiçbir haklı gerekçe göstermeksizin yönetim planını imzalamayı reddetmiştir Davalıya yapılan tüm sözlü ve yazılı uyarılarda bir sonuç doğurmamıştır
Davalının söz konusu yönetim planını imzalaması için ihtarda bulunulması için bu davanın açılması zorunluluğu doğmuştur
H NEDENLER : HUMK, Kat Mülkiyeti Kanunu ve İlgili Mevzuat
DELİLLER : Yönetim Planı, Yasal ve Takdiri Diğer Deliller vs
İSTEM SONUCU : Arz edilen nedenlerle yönetim planını imzalamayan davalının yönetim planını imzalaması için gerekli ihtarın yapılmasına yargılama giderlerinin davalıya yükletilmesine ve vekalet ücretinin davalı üzerinde bırakılmasına karar verilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz /…/…
DAVACI VEKİLİ AVUKAT

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com