Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Dilekçe Örnekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyanı, dilekçe, dilekçesi, mal, örneği

Mal Beyanı Dilekçe Örneği - Mal Beyanı Dilekçesi Örneği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mal beyanında bulunma dilekçesi örneği

İSTANBUL 1 İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’ NE
Dosya No : 2008/1045
Dilekçe Konusu : Mal Beyanında bulunma dilekçesi
Mal Beyanım : Müdürlüğünüzce gönderilmiş olan ödeme emrini 30082007 tarihinde aldım Süresinde mal beyanında bulunuyorum Ben Ankara Valiliği Emniyet Müdürlüğün’de ***x sicil numarasıyla polis memuru olarak çalışmaktayım Maaşım 1350 YTL dir Maaşım aşağıda listeleriğim icra müdürlüklerinden hacizlidir (varsa) Başkaca bir gelirim bulunmamaktadır Evimde kullandığım eşyalarımı aşağıda listeliyorum Borcumu karşılayacak gayrimenkulüm üçüncü şahıslarsa hak ve alacağım bulunmamaktadır Dilekçemin mal beyanı olarak kabulünü ve alacaklıya tefhimini talep ederim

Ev eşyalarım: 1 adet 55 ekran lg tv 400 YTL değerinde
1 adet beko buzdolabı 600 YTL değerinde
1 adet bosch çam mak 600 YTL değerinde
1 adet philips radyo 60 YTL değerinde
4 adet makina halısı 600 YTL değerinde

Ali Veli
(imza)
Eki : Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com