Apartman Yönetimi Vekalet Örneği - Apartman Yönetimi Vekaleti Nasıl Yazılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Apartman Yönetimi Vekalet Örneği - Apartman Yönetimi Vekaleti Nasıl YazılırApartman Yönetimi Vekalet Örneği - Apartman Yönetimi Vekaleti Nasıl Yazılır Apartman Yönetimi Vekalet Örneği - Apartman Yönetimi Vekaleti Nasıl Yazılır Apartman Yönetimi Vekalet dilekçe örneği Apartman yönetimine vekalet dilekçesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VEKALETNAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apartmanı Kat Malikleri Yönetim Kuruluna,Apartmanımızın 27 06 2010 Pazar Günü yapılacak olan kat malikleri kurulu olağanüstü toplantısında beni temsil etmesi için kat malikimiz / birinci derece akrabam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vekil olarak tayin ettim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nolu kat malikiAdıSoyadı: İmza Not ![]() 1 Bir kat maliki bir diğer kat maliki veya birinci dereceden bir akrabası tarafından temsil edilir![]() 2 Bağımsız bölümün birden fazla maliki varsa, içlerinden birine vekalet vererek bu kişi tarafından temsil edilirler![]() 3 Birden fazla bağımsız bölüm sahibi her bölüm için bir oy hakkına sahiptir![]() 4 Vefat eden kat malikini veraset ilamı ile birlikte aralarından seçecekleri kişi temsil eder![]() |
|
|
|