Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Dilekçe Örnekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekçe, emekli, için, ikramiyesi, sgk, örneği

Sgk Emekli İkramiyesi İçin Dilekçe Örneği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SGK’YA BAŞVURU DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
SİGORTA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KAMU GÖREVLİLERİ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA

ANKARA

/07/2011

Kurumunuzda …………… emeklilik sicil numarasıyla, …/…/… - …/…/… tarihleri arasında memur olarak görev yaptım Daha sonra da …………… Kurumundan ………………… emeklilik/tahsis numarası ile emekli oldum
1662010 günlü, 5997 sayılı Bazı Kanunlarda ve 190 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 14 maddesiyle, 861949 günlü, 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu’nun 89 maddesinin değiştirilen birinci fıkrasının ikinci cümlesinin “Son defa bu Kanun veya 5510 sayılı Kanunun geçici 4 maddesi hükümlerinin uygulanmasını gerektiren görevlerde çalışmakta iken emekliye ayrılan ve…” bölümünün Anayasa’ya aykırı olduğuna ve İPTALİNE, Anayasa Mahkemesi’nce 1252011 gününde OYBİRLİĞİYLE karar verildi
Bu iptal sonucu, TC Emekli Sandığı’na tabi olarak çalıştığım …… yıl …… aylık hizmet sürelerim için ödeme tarihindeki memur maaş katsayıları üzerinden tarafıma “emekli ikramiyesi” ödenmesini, talep ediyorum

Saygılarımla

(Adı-Soyadı-TC Kimlik No’su ve imza)

ADRES :

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com