Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gönül, gözümüzü, yarabbi

Gönül Gözümüzü Aç Yarabbi

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yepyeni bir güne daha adımlarımı atıyorumHergun ki gibi nasıl geçtigini anlamadıgım bir güneNeden var oldugum takılıyor bazen gönlümeDüşünüyorumda varlıkların en asili oldugumuz halde en nankörleri de biziz galibaNeyimiz eksik?Neyimiz var edilmemiş?Herşeyimiz noksansızken neden bu boşverilmişlikYa rabbi saadetini gönlümüzden, hidayetini yolumuzdan ayırma

Vakit ilerliyor; an ve an yaklaşmakta ölümNe kadar hazırlıklıyız sorusuna gelen cevapların hiç kesinliliği yokEbedi olmayan şeylere kendimizi bir kaptırmışız ki sormayınAsılımızı, yaradılışımızı, özümüzü unutmuşuz En önemliside insanlıgımızı unutmuşuzUzaklaşmışız gün ve günNeyin doğru, neyin yanlış oldugunu bile bilemez hâle gelmişizOysaki arkamızda götürecek neyimiz var! Efendimiz müjdelemiş bizleriÜmmetim,ümmetim demiş son nefesinde bileNe kadar değeriz bu cümleye?

Ya rabbi, bizleri hıdayetinin gölgesinden ayırmaAyırma ki taşlaşmış kalplerimiz ulaşsın asrın güneşineUlaşsın ki salsın kendini nurun bahçelerineFilizlensin gönüllerimiz de aşkın, nurun sevgisiBizim ne olduğumuzu, ne ile var olduğumuzu unutturma bizlereEfendimizin gölgesinde olalımOnun nuru sarsın tüm alemi beşeriGönül gözümüze hıdayet ver, gözyaşlarımız doldursun cennet ırmaklarını

Yoluna canlar kurban ey merhametlilerin en merhametlisiGüller diyarından en güzel güllerimizi sunuyoruz sanaSen bizleri unutmazsın

Bir karınca bile senin için onca çalışırken bizler nasıl kafletin pençesine düşmüşüzNefis denilen kör kuyunun içine düşmekten muhafaza eyle bizleri yarabbiGönüllerimizi paklandırYüzüne bakacak yüzümüz belki yok ama senin sonsuz kudretine sıgınıyoruzGönül gözümüzü aç, aç ki aşkınla yanıp kavrulalım, aç ki gül yüzlü Efendimize komşu olalım

Ahirette gönüllerimizin Sultanı desin ki:’’ İşte benim Ümmetim Yarabbi, yoluna canlar kurban binlerce koca yürek’’

Aşkların en güzeli seninle güzelÖyle bir aşk ki bir Dünya değil bin Dünya gelse anlatamaz belki

Aşkına nail olanları sahipsiz bırakma Yarabbi…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com