![]() |
Resulü Ekremin (S.A.S) Okudugu Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resulü Ekremin (S.A.S) Okudugu DuaResulü Ekremin (s ![]() ![]() Resulü Ekremin (s ![]() ![]() sabah duası İbn Abbas (r ![]() ''Allahım ! gönlümü sana bağlayacak , darmadagın halimi bir araya toplayacak , dagınık ve parcalanmış işlerimi birbirine yaklaştıracak kötü itiyat ve fitneden beni koruyacak , dilimi ıslah edecek, batınımı koruyacak , zahirimi yükseltecek , amelimi temizleyip arttıracak , yüzümü ak edecek , rızana ulaştıracak ve her kötülükten beni koruyacak olan rahmetini senin fazlından isterim ![]() Allahım ! BİR DAHA KÜFÜR DÜŞÜNMEYECEK ŞEKİLDE SADIK VE YAKİN BİR İMANI, dünya ve ahirette de lutuf ve kereminin en yüksek mertebesine beni ulaştıracak olan rahmetini isterim ![]() Allahım !Kazalarda sabır ve kurtuluşu , şehitler mertebesini , iyiler yaşayışını , düşmanlara galip gelmegi ve Peygamberlere arkadaş olmagı senin fazlından isterim ![]() Allahım ! Her nekadar hayırlısını bilemesem ve amelim kus***u isede bütün dilediklerimi sana arzeder , senden yardım dilerim ![]() ![]() Allahım ben dilimin döndüğünce dua ediyorum kabulü sendendir ben elimden geleni yapıyorum , itimadım sanadır ![]() ![]() Allahım ! Kalbimi , gözümü, kulagımı , derimi , tenimi kanımı, kemiğimi, ardımı , sagımı, solumu, alt ve üsttümü büyük nurun ile tenvir eyle , beni n***andır ve nurumu arttır ![]() |
![]() |
![]() |
|