Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açık, mektup, peygambere

Peygambere Açık Mektup

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Peygambere Açık Mektup

PEYGAMBERE AÇIK MEKTUP!!!
Peygambere Açık Mektup

Rabbimize iletir misiniz ey Allahın Râsulü?

Dünyanın en değerlisi…
Mü’minlerin en sevgilisi…
Biz size geldik…
Karşısına çıkmaya yüzümüz olmayan Rabbimize bizler için iletir misiniz?…
”Ümmetiniz gün gün parçalanıyor… O kutlu iradesi ile bir bütünleşme nasip eylemesi için aracı olur musunuz ya Râsulallah?… Yoksa bu şanlı ümmetiniz bölük pörçük olma yolunda adım adım ilerliyor…
Siz ki; Alemlerin yaratıcısını inkar edenlerin bile yaratılmasına vesile olansınız
En büyük acıları çeken yetimlerin efendisisiniz…
Rabbimizden bizim için bunu ister misiniz ya Râsulallah?
Kaç parçaya ayrıldık bilemiyoruz; Birbirini şirkle, küfürle itham eden kaç parçaya ayrıldık…
Haddime düşmeden yalnızca İslam alemine asırlarca bayraktarlık yapmış ülkemizdeki parçalanmışlığın resmini sunabilir miyim?
Bunu saymayı (yalnızca) deneyeceğim Efendimiz…

-Nurcu
yazıcı
okuyucu
fethullahçı
-Süleymancı
-Aczimendi
-Menzilci
-Mahmut Efendici
-Milli Görüşçü
-Ilımlı İslamcı
-şucu – bucu …… vs vs

’CI’ larla ‘CU’larla vakit geçirip hepimiz birbirimizi cehenneme odun taşımakla itham eder hale geldik… Bir zamanlar gayrimüslimlerin sonuna bu meşhur ‘CI’ ları eklediği kelimeleri artık birbirimizi aşağılamak, ötekileştirmek için biz Müslümanlar kullanır olduk Ya Râsulallah…
En zor anlarında bile “Ümmetîîî” diyen hıçkırıklarınızı bilen biz zavallı ümmetinize bir kez daha bunu söyler misiniz ya Râsulallah? Secdede ağlamayı unutalı yıllar geçen ümmetinin tek yumruk olmaları için Rabbimize bizim için, ‘birleşmek istediğimiz’ mesajını iletir misiniz?
Doğum gününüzde bu kadar şikâyetle sizlere geldiğimiz için bizleri affedin Allahın kutlu elçisi…
(Kutlu olsun demeyeceğiz) Zaten KUTLU olan doğum gününüzü tebrik eder, İslam alemi için bir birleşme vesilesi olmasını temenni ederiz ya Râsulallah…
Canlarıyla cihad edenlerin yanında kalemleriyle (en azından) cihad etmeye çalışmayı ve sizin ümmetiniz olmayı bizlere nasip ettiği için Yüce rabbimize sonsuz hamd-u senâlar olsun…
İYİ Kİ GELDİN EY NEBÎ

İMZA: Özlemle vuslatı bekleyen tüm ümmetiniz

"HzÖmer umre için senden izin isteyince,
Kardeşcik dedin ona;
" Duanda bana da yer ayırır mısın ? "
Bizler Ömer değiliz ama bütün dualarımız senin için
Ey Rabbimiz!
Resülünü anışımızdan haberdar et
O'na binler salat,binler selam
Habibine Makam-ı Mahmud-u ver
O'na Vesile-i lütfet
O'nu Refik-i Ala'ya yükselt
Bizi de affet
O'nun hatırına affet
Zatının hatırına affet
Ne olur affet bizi
Bizi affet"
D Ali Erzincanlı

Bize gelince Ey MUHAMMED(sas) ümmeti kardeşlerimiz!
Biz…
Kimseyi ayırmıyoruz, ayırmayacağız, sen Süleymancısın, diyalogcusun, kafirsin, sen nurcusun, sen milli görüşçüsün, şusun, busun gibi hiçbir şekilde hiçbirimizi ayırmıyoruz… Bizler sizleri seviyoruz… Sizler de Rabbimizin rızası için bizleri sevin yeter…
Biz kim miyiz?
Yeni bir oluşum muyuz?
Değiliz…
Biz hepimiz 571 yılında temeli atılan bir ümmetiz Bizim bir adımız yok, eğer olursa yeni bölünmeler kaçınılmaz olabilir değil mi…
İstediğiniz lideri kendinize rehber edinebilirsiniz…
“Benim yolum doğru” da diyebilirsiniz…
Ancak “Tek yol benim” diyemezsiniz, diyemeyiz…
“Adınız yok şekliniz yok biz nasıl ‘BİZ’ olacağız konuyu açın” diyenler için söylüyorum… Yolunuzu değiştirmeyin, lakin sizin gibi islama kendini adamış birçok alim ve lideri kendine rehber edinmiş olanları da kardeşiniz bilin, Ortak noktayı KUR’AN bilin yeter…
İşte o zaman biz, (BİZ) oluruz

"Nedir kutuplaşmalar? Ayırmak şucu bucu
Madem yeryüzü HAKK’ın işte sana ipucu"
Uğur Işılak

Selam ve muhabbetlerimle…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com