![]() |
Özlüyorum Seni Canım Efendim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlüyorum Seni Canım Efendim![]() Özlüyorum Seni Canım Efendim Bu gün gene sensiz seni anıyorum canım efendim Yokluğun sinemde yanan kor misali Varlığını arıyor gönlüm suya hasret toprak misali Gözlerim, gönlüm, yüreğim, gül yüzünü arıyor canım efendim Gönlümün gülü Bastığın yerlerde bir zerre olabilseydim keşke Yada gözlerinin nazar ettiği bir taş olsaydım Seni her daim gönlüme işleyen nakkaş olsaydım Yazabilseydim hasretini vuslatın perdelerine Gözlerim, gönlüm, yüreğim, gül yüzünü arıyor canım efendim Gönlümün gülü Alemlere rahmet olarak geldin aydınlandı bu dünya Nurun ile şad oldu arz ile sema İbrahimin duası İsanın müjdesi sen hatemül enbiyasın Ahmedi Muhammed sen gönüllere nakş olansın Gecelerime nur, günüme güneş Muhammed Mustafasın Gönlümün gülü Kisara’nın sarayları gelişinle yıkıldı,nasraninin ateşi gelişinle kül oldu Kararmıştı gönüller aydınlık ve nur doldu Arz ve sema da melekler saf saf oldu selam ve selvata durdu Bu aleme gelişinle nur-u Mustafa doğdu Ne güzeldi gelişin fahri kainatın sultanı alem nur ile doldu Gönlümün gülü Anlatmaya yetmezki bu naçarın kulun dili ve kalemi Sen merhamet sen sevgi sen rahmet peygamberi Bilesin hasretiz sana dinmez yüreğimizin hasret dili Bilesin özlüyor seviyoruz seni ey gönlümün nadide gonca gülü Gönlümün gülü İsterdim zamanında olaydım sahebelerin en acizi bir ben olaydım Hira yada Serv de bir taş olaydım, geçtiğin yollarda toprak olaydım Dünya gözü ile bir kez bakaydım nuru cemalin le müştak olaydım Özlüyorum seni canım efendim yoluna her şeyim feda efendim Şeffatinden bizleri ayırma sen sultanım muhtacız buna Muhammed ümmeti hasrettir sana selam selavat sana ya Mahammet Mustafa (s ![]() ![]() -alıntıdır- |
![]() |
![]() |
|