![]() |
Gel Peygamberim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gel PeygamberimSümeyye'ler (r ![]() Gel Peygamberimters istikamete sürsünler ![]() Bedenlerimiz iki parça olsun ![]() gelmekten utanıyoruz ![]() yeter ki kabul et bizi ![]() ![]() kumlara yatırsınlar ve diyebilelim 'ın huzuruna çıkarken, o gün, senin ve dinin için bütün meşakkatlere katlandık diye ![]() Habbab bin Eret (r ![]() da yaksınlar ![]() gelmekten utanıyoruz Efendim ![]() et bu asrın günahkarlarını Efendim ![]() - Câhiliye Devri'ndeki karanlıkların bağrına güneş olup doğduğun gibi gel Ah Efendim ''Kalbimi şerha şerha parçalasalar da görseler içte, dipte bir ben Sana nasıl aşık, dıştaki ben ne kadar dunya hay huyu içinde kaybolup gitse de ![]() ![]() ![]() Taif''teki bağda otururken merhamette zirveleşen Efendim ![]() Miraç, Hazret-i Risaletpenahı, Subhanimiz''in hediyesi olan Dürr-i Yekta ![]() ![]() "Yüzümüzü Senden çevirdiğimiz için ya ResulALLAH yüzümüz gülmez oldu; yüzümüzü Sana çeviriyoruz ![]() geldiği zaman ashabına Nebi mescidinde donup donup bakıyordun ve ağlıyordun ![]() Efendim usve-i hasene olan Sen bize gideceğimiz yolun en doğrusunu gösteriyordun ![]() bizlere rehnuma ol ![]() Azarlama bilmeyen Sen bir kez olsun nefislerimizi azarla ![]() Küçük elleri büyük yürekleriyle, ebabiller gibi zulmün üstüne taş olup yağan, Filistinli çocuğun kalbine de yağdır sevgi yağmurunu sağanak sağanak ![]() ![]() İbrahim'in baltasını al eline ve kır yüreğimdeki bütünputları ![]() yüreğimi ![]() ikiye ve EN BÜYÜK SEVGİLİ' NİN sevgisiyle senin sevgin, el ele geçsin yüreğimin en derinine ve en zirvesine giden yoldan ve sonra kapansın yürek denizim, firavunî sevgiler boğulsun iman denizlerimin dalgalarında ![]() Gel yüreğime ya MUHAMMED! Yüreğim; hicretinden önceki Medine gibi seni bekliyor ![]() hicret etya MUHAMMED! Gel ve mescidini kur gönlüme ![]() ![]() Münafıklığı ve küfrü kov kalbimden ![]() ![]() Ve iman devletini kur yüreğime Yüreğim şimdi Mescidi Aksa ![]() ![]() ![]() Filistinli çocuklar koşuyor yüreğimin bulvarlarında ![]() ![]() Kimisi babasını arıyor gözü yaşlı, kimisi oyun yerine taş atıyor zulmün beynine, kimisi küçük bedenine gelinlik yerine, damatlık yerine bombalar kuşanmış yürüyor ![]() Keşke hep aşkınla oturup aşkınla kalksam ![]() pervaneler gibi can verip yansam ![]() Ebediyete ayarlı kalbimi, "Ya Bâkî Ente''l-Bâkî " sırrıyla Hakk''a hediye sunsam ![]() Kalbini nasıl yarıp arındırdıysa melekler, ben de Seni rehber edinip kirlerimden arınsam ![]() etsem, merhametinin gölgesine sığınsam ![]() yanına sokulsam ![]() aksam ![]() Ve yanlış frün kalbine ![]() nefeslik dar mekânsa ve bu mekâna gelmek imtihansa kul için, Mecnun eyle beni de gerçek Leyla''ya ![]() Nadr gibi, Ashab-ı Bedr ve Şüheda-yı Uhud gibi ![]() ![]() ![]() Candan canandan, evlâd u ıyalden geçerek Sana geleyim ![]() olsun sensizliğin bedeli ![]() yanayım ![]() RasulALLAH! ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|