|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlamaktan, gecelerinde, gözyaşlarım, hasret, tükendi |
![]() |
Gözyaşlarım Tükendi,Hasret Gecelerinde Ağlamaktan .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözyaşlarım Tükendi,Hasret Gecelerinde Ağlamaktan ..Kara bulutların ardından umutlarla beraber doğan, güneş gibisin Gözyaşlarım tükendi,hasret gecelerinde ağlamaktan ![]() ![]() Yüreğime düşen göz yaşlarımın sebebisin Bir fırtına misali dalgalarla boğuşurken hayat denizinde; Sen ellerimden tutup yaşama geri döndüren can gibisin ![]() ![]() Ey Resul! Sen; gönül diyarında sevdalıların en nadide gülüsün ![]() ![]() Koklamaya utanırım, dokunmaya cesaretim yok ![]() ![]() Hangi halime güvenip geleyim Sana ![]() ![]() Ümmetin olduğumu nasıl ispatlayayım ![]() ![]() Ben garipler diyarının en gafil garibi, nasıl geleyim Sana ![]() ![]() Sen ki emanet ettiklerinle en güvenilir rehber Sen uyarıcı Peygamber ![]() ![]() Gece yarılarında bozuk lehçemle Seni sorarım, Seni Yol gösterirler sonu Sana ulaşan Yürümeye halim yok, Sana gelecek kadar güçlü değilim Ey gözümün nuru Sultanım ![]() ![]() Ne zaman Seni duysam dillerden ![]() Damarımda akan kan kadar gereklisin düşüncelerimde, ruhu çekilmiş ceset gibiyim ayaklarının önünde ![]() Ne olur! Bir kez! O rahmet deryası gözlerinle bakıver ![]() Göz yaşlarım tükendi, hasret gecelerinde ağlamaktan ![]() ![]() Mekkedeki hasret, Medinedeki vuslat ![]() ![]() Yüz binlerce salât ve selâm olsun Sana ![]() ![]() Yüreğimden kopup gelen bir sedâyla sesleniyorum Sana ![]() Es-selâtu vesselâmu Aleyke Ya Rasulalah! alıntı |
![]() |
![]() |
|