![]() |
Kapa Gözlerini |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Kapa Gözlerini![]() Sebepsizdir sevmeler, Göz aşinalığı yüreklerin ![]() Yağmur ıslattıysa kalpleri ![]() Ayrılık saatleri, Kavuşmalara gebe değilse ![]() Sen kapa gözlerini ![]() Ben saklanacağım ![]() Sen dinle rüzgarlarımı, Ben sana esmeyeceğim ![]() ![]() Sessizce, Kapına bırakıp , Gitmek istedim ![]() İki küçük gonca gülü ![]() ![]() ![]() Oysa, Yanına ,bırakıp gitmek isterdim ![]() Rüyalarımı ve özlemlerimi ![]() Ve gonca gülleri ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkım değilmiş ![]() Anladım , Çok incindim, Çok uğraştım ![]() İzlerini silmek imkansız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden sonra, Yarım kaldı herşey ![]() Şarkılar, Resimler, Masada iki kadeh, Şiirler okunmadı ![]() Biterken biz, Bir yanım, sende kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işıklar sönünce, Aklıma gözlerin geliyor ![]() Sevgiler gecikince , Sözlerin geliyor ![]() Susuyorsun ![]() Susuyorum ![]() ![]() Korkuyorum uzaklıklarda ![]() Sensizlik değil, Suskun kayboluşların korkutuyor ![]() Umutsuzluk değil ![]() Sevgisizlik değil ![]() Yok oluşuna katlanılmıyor ![]() ![]() Daha önce tanimazdim bu kasveti ![]() Seni tanirken de yoktu Bu çırpınışlar yüreğimde ![]() Sen yoksun ya şimdi ![]() Bende, O günlerden geriye, Bu özlem yüklü Bu şiirli , bu karamsar geceler kaldı ![]() Nerdesin ???
![]() |
Cevap : Kapa Gözlerini |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Kapa GözleriniAh ah eski günleri hatırladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|