![]() |
Kendini Vazgeçilmez Mi Sandın? |
![]() |
![]() |
#1 |
1907merve
|
![]() Kendini Vazgeçilmez Mi Sandın?Bir gün bir doktora, gerginlik ve tedirginlikten şikâyetçi olan bir hasta gelmiş
![]() ![]() Bu işleri başka biri yapamaz mı? Ya da bir başkası size yardımcı olamaz mı? diye sormuş ![]() Onları yalnız ben yapabilirim; bütün işler bana bakıyor! diye cevap vermiş ![]() Sana bir reçete vereceğim ![]() ![]() Adam reçeteyi eline alıp baktığında, hayretler içinde kalmış ![]() ![]() Yürüyüşü anladık ama; neden mezarlık? diye sormuş ![]() Oraya gidip mezar taşlarına bakmanı istiyorum ![]() ![]() Mezarlıklar, kendilerini vazgeçilmez sanan insanlarla doludur ![]() Sen de onlar gibi ölüp mezarlığa gömülünce, kendinden başkasının yapmasına imkân olmadığını zannettiğin işlerin, başkaları tarafından da yapılmaya devam ettiğini göreceksin, demiş ![]() Evet, bulundukları noktada kendilerini vazgeçilmez gören; halbuki orada, problem çözmek yerine problemin bir parçası olduğunun farkına varmayan insanlar için de, doktorun reçetesi geçerli değil mi ? Aslında, kendini bu hasta adam gibi gördüğü sürece, herkes için geçerli bir reçete ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kendini Vazgeçilmez Mi Sandın? |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Kendini Vazgeçilmez Mi Sandın?Ellerine sağlık merve çok güzel olmuş |
![]() |
![]() |
|