Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, marduk, mardukçuların, yorumları, üzerine

Marduk Üzerine / Marduk Hakkında / Mardukçuların Yorumları

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

11 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Tam Güneş Tutulması, ülkemizde batı bölgelerimizden doğu bölgelerimize kadar bir çok alanda gözlemlenmişti ve altı gün sonra gerçekleşen 17 Ağustos depreminden sonra bu iki olay birbirleri ile ilişkilendirilmişti O günden sonra biraz fısıltı gazetesinin yardımı ile, biraz da basının bu yöndeki spekülatif haberleri ile ne zaman bir gök olayı gerçekleşecek olsa, hemen arkasından bir deprem olacağı söylentileri dolaşmaya başladı

Oysa ki olaya bilimsel açıdan yaklaşılacak olursa, Güneş ve Ay'ın aynı hizaya gelmesinin yaratacağı çekim etkisi, Ay'ın gelgit etkisinden daha fazla değil, aynı şekilde başka olayların da etkisi çok az

Son zamanlarda bir gazetede bir köşe yazarının yazılarından sonra ortaya çıkan Marduk paniği de bunlara benzer aslında İddia, 3661 yıllık dönemli büyük bir gezegenin 2012 yılında dünyanın yakınlarından geçeceği ve dünyanın eksenini değiştirip iklim felaketlerine neden olacağı, kıtaların seller altında kalacağı ve milyarlarca insanın öleceği şeklinde Gerçek, bu kadar büyük bir gezegenin varolsaydı mutlaka hem birçok ülkenin gözlemevleri, hem de amatör astronomlar tarafından görülebileceği şeklinde Marduk'çuların buna karşı tezleri ise gezegenin bulunduğu ama gizlendiği ya da henüz keşfedilmediği şeklinde Ancak olaya biraz iyi niyetli yaklaşmak bile bunun imkansız olduğunu doğrular nitelikte, zira devletler bu olayı çıkarları için gizleseler bile, sürekli yeni kuyrukluyıldızları keşfeden amatör astronomlar bunu gizlemezdi ve ortaya çıkardı Yine Marduk'çuların başka bir tezi ise Pluto gezegeni ile ilgili Bu gezegenin 1930 yılında keşfedilmiş olmasından yola çıkarak, Marduk adı verilen gezegenin de henüz keşfedilmemiş olabileceğine dikkat çekiyorlar Pluto'nun 1930 yılında keşfedilmesinden bugüne kadar geçen 74 yıllık sürede bilimin aldığı yol, burada hesaba katılması gereken en önemli etken 74 yıl içinde sadece uzaya uydu gönderebilmekle kalmadı insanoğlu, aynı zamanda uydumuza ayak basıldı ve insansız uzay araçları ile Güneş Sistemi'nin en uzak gezegenleri dahi yakından incelenip, Sistem'in dışına çıkıldı Bugün elimizdeki görsel verilerin çoğunluğu o araçlar tarafından çekilmiş fotoğraflardan ve Hubble gibi dünya yörüngesine yerleştirilmiş teleskoplar tarafından sağlanmış durumda Böyle bir ortamda henüz keşfedilmemiş ve üstelik çok da büyük sayılabilecek bir gezegenin bulunması ve devletlerin bunu insanlardan saklaması oldukça komik bir iddia

Son olarak, 5 Mayıs 2000 tarihinde Güneş Sistemi'nin bütün gezegenlerinin aynı hizaya gelmiş olması ile ilgili ortaya atılan iddiayı hatırlatmak istiyorum, bu olayın gerçekleşeceği zaman çok şiddetli depremlerin olacağı ve kıtaların birbirlerinin üzerine bineceğinden bahsediliyordu, birçok kitap yazıldı ve web siteleri açıldı, sonuçta 5 Mayıs 2000 günü yaşandı ve iddia sahiplerinin ceplerini doldurmuş olmalarından başka bir olay yaşanmadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-08-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

marduk veya niburu ikiside aynı gezegen olduğunu öğrendim bir web sayfasında var olup olmadığını herkes gibi bende bilmiyorum ama tarih 21 Aralık 2012'yi gösterdiği zaman büyük yıkımlara sebep olacak bir gezegen olduğu duyumlarım arasında ayrıca bu gezegen dünyanın daha ilk oluşumlarında dünya ile çarpışmış ve dünyadaki hücreler bu gezegene sıçramış (!) doğruluk payı varmı bilemiyeceğim şimdi bu gezegende bizim gibi varlıklar yaşamaktaymış ve bizden zeka açısından üstünlermiş yani bizden daha hızlı gelişmişler (?!) ben bulduğum bütün bilgileri topladım buldukçada kaydetmeye devam edeceğim

bu konuya bir konuda ben ekleyeceğim ben dinozorlarıda araştırdım ve hep nasıl yok olduklarını düşünüp durdum ama şimdi nasıl yok olduklarını tahmin edebiliyorum şimdi yazacaklarım bir teoridir gerçeklikle bir ilgisi yok sadece benim aklıma gelen bir teori, bu teoriyi sizlerle paylaşacağım: şimdi kretas çağına gidelim dünya kozalaklı ağaçlar, eğrelti otları ve yavaş yavaş bu günkü halini almaya başlayan kıtalara sahip bu dünyaya dinozorlar hâkim dev sürüngenlerbildiğimiz gibi kretas dönemi dinozorların son dönemiydi kretas döneminin sonuna doğru yanardağ faliyetleri, meteor yağmurları başladı ve dinozorların neredeyse tamamı yok oldu hayatta kalanlarsa değişen iklim ve başlayan buzul dönemiyle yok oldubenim teorim şöyle: bence kretas döneminin sonlarındayken dünya foton kuşağına girdi girmeden önce kutuplarda manyetik değişimler oldu bu değişim sırasında dünyanın manyetik kalkanı ortadan kalktığı için dünya meteor yağmurlarına açık kaldı aynı zamanda volkanik faliyetler başladı atmosfer zehirli gazlarla doldu dünya uzun bir zaman güneş ışığı almadı ve dinozorların tamamı öldü bunlar yaşandıktan hemen sonrada buzul çağı başladı timsahlar ve küçük memeliler her koşula ayak uydurduğu için hayatta kaldılar hayatta kalanların bir kısmı foton kuşağı radyasyonuna maruz kaldı ve DNA'ları değişim geçirdi efsanelerde yaşadığına inandığımız ejderhalar aslında gerçekten yaşadılar ve ejderhalar alında DNA'ları mutasyon geçirmiş timsahlardı hatta belkide hayatta kalan dinozrlardan bazılarıda mutasyon geçirmiş olabilirler tabii bunların hepsi teori insan bir şeylere inanmak istiyor dinozorlarında başına böyle bir felaket gelmiş olabilir hiç kimse bilemez belkide normal meteor çarpmasıyla öldüler her ne olursa olsun dinozorların ölümü bir sır olarak kalacak tıpkı 12 Aralık 2012 yılı gibi iyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com