|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dekorasyon, sanatçılığı, sanatçısı, sanatı, süsleme |
![]() |
Süsleme Ve Dekorasyon Sanatçısı Süsleme Ve Dekorasyon Sanatçılığı Süsleme Sanatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süsleme Ve Dekorasyon Sanatçısı Süsleme Ve Dekorasyon Sanatçılığı Süsleme SanatıSüsleme ve Dekorasyon Sanatçısı Süsleme ve Dekorasyon Sanatçılığı Süsleme Ve Dekoratif Sanatlar Mesleği Süsleme ve Dekorasyon Sanatçısı Süsleme ve Dekorasyon Sanatçılığı Süsleme Sanatı Süsleme ve Dekoratif Sanatlar Programın Amacı Süsleme ve dekoratif sanatlar programında her türlü yüzey ve mekânın geleneksel süsleme ve el sanatlarımızın etkisinde çağdaş bir yaklaşımla düzenlenmesi konusunda gerekli uygulamalar yapabilecek beceride sanat elemanı yetiştirmek amacıyla eğitim ve araştırma yapılmaktadır ![]() Programda Okutulan Belli Başlı Dersler Bu programda eğitim süresi 4 yıldır ![]() ![]() ![]() ![]() Gereken Nitelikler Bu programa girmek isteyenler kendilerini, iş ve sanat eğitimi, iş ve teknik eğitim, resim ve sanat tarihi alanlarında iyi yetiştirmelidirler ![]() ![]() Mezunların Kazandıkları Unvan ve Yaptıkları ışler Bu program mezunları "Süsleme ve Dekorasyon Sanatçısı" unvanı ile çalışırlar ![]() ![]() Çalışma Alanları Kamu kesiminde çalışanlar genellikle Kültür ve Turizm Bakanlığında ve belediyelerde görev alırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MESLEKTE İLERLEME Meslek liselerinin “Dekoratif Sanatlar” bölümünden mezun olanlar istedikleri takdirde, Duvar süsleme sanatları, Restorasyon, Restorasyon ve Konservasyon, ön lisans programına sınavsız geçiş için başvurabilirler ![]() ![]() ![]() BENZER MESLEKLER: Restorasyon teknisyeni, Seramik teknisyeni, İç mekan düzenleme teknisyeni, Baskı-boya-desen teknisyeni, El sanatları teknisyeni ![]() BURS, KREDİ VE ÜCRET DURUMU 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN BAŞVURULABİLECEK YERLER - İlgili Eğitim Kurumları, - Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Meslek Danışma Merkezi, - Bünyesinde Meslek Danışma Merkezi bulunan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İl ve Şube Müdürlükleri ![]() |
![]() |
![]() |
|