![]() |
Anlatmazsam Ölürüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Anlatmazsam ÖlürümHemşirelerde ne hikayeler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemşire Haktanırlar, yaptığı açıklamada, 10 yaşında geçirdiği bir ameliyatta kendisiyle yakından ilgilenen bir hemşirenin tutum ve davranışlarından etkilenip hemşire olmaya karar verdiğini belirtti ![]() Hemşire olduğu 18 yaşından beri yaklaşık 23 yıldır Türkiye'nin birçok bölgesinde görev yaptığını ifade eden Haktanırlar, bu sürede pek çok trajikomik olaya tanıklık ettiğini kaydetti ![]() Haktanırlar, yaklaşık 50 gerçek hikayeden oluşan bu kitabı bir yıllık hazırlık döneminin sonunda kitaplaştırdığını belirterek, şunları söyledi: ''Toplam 128 sayfa olan kitabım bir firmanın sponsorluğunda bastırıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Anlatmazsam Ölürüm'' adlı kitapta Haktanırlara ait hikayelerden ikisi şöyle: ''KAPININ AÇILMASI İÇİN 4 DEFA 1'E BASIN'' ''Uzun süre uğraşmasına rağmen bir türlü kapıyı açmayı başaramayan bir hasta, tesadüfen oradaki bir hemşireyi görüp soruyor: ''-Hemşire hanım, bu kapı nasıl açılıyor? İçeri gireceğim ![]() -Dört kez bir tuşuna basın, kapı açılır ![]() -İyi de hemşire hanım, burada sadece bir tane 1 var ![]() ![]() HEMŞİRE HER ŞEYE BAKABİLİR Yeni yatış yaptığımız hastanın dosyasına kişisel bilgilerini not ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmi Ahmet olan yaşlı hastaya yatış yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Yok' dedim, 'seni tartacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Anlatmazsam Ölürüm |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Anlatmazsam ÖlürümEllerine sağlık komikti gerçekten |
![]() |
![]() |