|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almanca, fakültesi, mesleği, öğretmenliği |
![]() |
Almanca Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği Mesleği Almanca Öğretmenliği Fakültesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği Mesleği Almanca Öğretmenliği FakültesiAlmanca Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği Mesleği Almanca Öğretmenliği Fakültesi Almanca Öğretmenliği Hakkında Almanca Öğretmenliği Bölümü Almanca Öğretmenliği Bilgi Almanca Öğretmenliği Tanımı Almanca Öğretmenliği Meslek Yüksek Okulu Almanca Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği Mesleği Almanca Öğretmenliği Fakültesi Bu bölümün amacı ortaöğretim kurumlarına Almanca öğretmeni yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() Almanca Öğretmenliği Programının Bulunduğu Üniversite Ve Fakülteler : , MARMARA - ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ , ULUDAĞ - EĞİTİM FAKÜLTESİ , ANADOLU - EĞİTİM FAKÜLTESİ , ÇANAKKALE ONSEKİZ MART - EĞİTİM FAKÜLTESİ , ÇUKUROVA - EĞİTİM FAKÜLTESİ , TRAKYA - EĞİTİM FAKÜLTESİ , SELÇUK - EĞİTİM FAKÜLTESİ , ONDOKUZ MAYIS - EĞİTİM FAKÜLTESİ , DİCLE - EĞİTİM FAKÜLTESİ , İSTANBUL - HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ , DOKUZ EYLÜL - BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ , HACETTEPE - EĞİTİM FAKÜLTESİ |
![]() |
![]() |
|