Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anahtarlık, kestiği, kulağı, yaptı

Kestiği Kulağı Anahtarlık Yaptı!

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kestiği Kulağı Anahtarlık Yaptı!

Kestiği kulağı anahtarlık yaptı!
Kestiği kulağı anahtarlık yaptı!

"Kulağı vernikledim,güneşte kurusun diye pencereye koydum"

Eyüp’te, "güvercin besleme yüzünden tartıştığı bir kişiyi öldürüp, kulağını keserek anahtarlık yaptığı" öne sürülen şüpheli gözaltına alındı

İslambey Mahallesi Mektebi Sokaktaki gecekonduda yalnız yaşadığı belirtilen İlker A (32) ile başka bir gecekonduda kalan komşusu Hasan Karakaş (54) arasında 25 Haziran Çarşamba sabahı güvercin besleme yüzünden tartışma çıktı

Karakaş’ın İlker A’ya, "güvercin beslemek yerine düzgün bir işte çalışmasını" söylemesi üzerine başladığı belirtilen tartışmanın ardından ayrılan taraflar, akşam saatlerinde aynı nedenle yeniden tartıştı

Kavgaya dönüşen olayda İlker A, kaçarak gecekondusuna giren Karakaş’ı yakalayarak bir süre odun parçasıyla dövdü Ardından Karakaş’ı bıçaklayarak öldürdüğü ve sağ kulağını keserek aldığı belirtilen İlker A, olay yerinden kaçtı
Cinayetten bir gün sonra, evden gelen koku üzerine Karakaş’ın cesedinin bulunmasının ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince fail ya da failleri yakalamak amacıyla araştırma başlatıldı
Bölgedeki şüpheliler üzerinde yoğunlaşan ekipler, bu süreçte mahalle sakinleri arasındaki, "İlker A cebinde insan kulağıyla dolaşıyor" söylentisi nedeniyle, bu kişiyi kısa sürede gözaltına aldı İlker A’nın evinde yapılan aramada, "Karakaş’ın kesilerek verniklenen ve kurumaya bırakılan sağ kulağı" bulundu Ayrıca, olay yeri yakınında suçta kullanılan odun parçası ile bıçak ele geçirildi

Emniyete getirilen İlker A'nın ifadesi şöyle: "Kulağını kestim Kulakla güvercinlerimin kafesine anahtarlık yapmaya karar verdim Eve götürüp vernikledim, güneşte kurusun diye pencereye koymuştum"

Bu deliller doğrultusunda ifadesi alınan İlker A’nın, "Karakaş’ı, aralarında kuş meselesinden çıkan tartışma dolayısıyla öldürdüğünü itiraf ettiği ve kestiği kulağını kuş kümesinin kapısına takmak için anahtarlık yaptığını" söylediği belirtildi

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İlker A’nın, "adam yaralamak" suçundan sabıkalı olduğu kaydedildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com