![]() |
Güzel Bir Aşk Hikayesi!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Bir Aşk Hikayesi!!Güzel Bir Aşk Hikayesi!! Güzel Bir Aşk Hikayesi!! 21 senelik evlilikten sonra "aşk ışıltısını" canlı tutmanın yeni bir yolunu buldum ![]() Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında eşimin fikriydi ![]() Bir gün eşim, beni çok şaşırtarak: "Biliyorum ki onu seviyorsun" dedi Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!" "Biliyorum ama aynı zamanda onu da seviyorsun ![]() ayırman gerekiyor" Karımın, ziyaret etmemi istediği "öbür kadın", 19 yıldır dul olan annemdi ![]() İşimin yoğunluğu ve üç çocuğumun beklentileri sebebiyle annemi görme fırsatım pek olamıyordu ![]() ardından sinemaya davet ettim ![]() Endişelendi ve hemen "İyi misin, her şey yolunda mı" diye sordu ![]() Annem de geç saatte gelen bir telefonun veya sürpriz bir davetin mutlaka kötü bir anlamı olacağından şüphelenen tipte kadınlardandı ![]() "Seninle beraber ikimizin biraz zaman geçirmemizin güzel olacağını düşündüm" diye yanıtladım ![]() ![]() O Cuma, iş çıkışı onu almaya giderken kendimi biraz gergin hissediyordum ![]() Eve vardığımda fark ettim ki o da, randevumuzdan ötürü hafif gergin görünüyordu ![]() şekilde bekliyordu ![]() kutladıkları son evlilik yıldönümlerinde giydiği elbise vardı ![]() Bana melekler kadar ışıltılı bir yüzle gülümsedi ![]() Arabaya bindiğimizde arkadaşlarıma oğlumla dışarı çıkacağımı söyledim ve gerçekten çok etkilendiler" dedi ![]() ![]() Gittiğimiz restoran, çok şık olmasa da sevimli, sıcak ve servisin kaliteli olduğu bir mekândı ![]() koluma girdi ![]() Yerimize oturduktan sonra ona menüyü okumam gerekmişti, çünkü küçük yazıları göremiyordu ![]() nemli gözlerle ve nostaljik bir gülüşle bana bakmakta olduğunu fark ettim: "Eskiden, sen küçükken, menüleri okuyan bendim, sense meraklı bakışlarla beni dinlerdin" dedi ![]() şimdi senin rahat rahat oturma sıran ve ben de okuyarak borcumu ödeyebilirim" dedim ![]() Yemek boyunca muhabbetimiz çok güzeldi, sıra dışı hiçbir şey olmadı ama eskilerden ve hayatlarımızdaki yeniliklerden bahsederek kaybettiğimiz zamanın birazını telafi etmeye çalıştık ![]() O kadar çok konuştuk ve eğlendik ki film saatini kaçırdık ![]() annemi bırakırken; "Seninle tekrar çıkmak isterim ama ancak bu sefer benim seni davet etmeme izin verirsen" dedi ve bir akşam tekrar buluşmakta karar kıldık ![]() Eve geldiğimde eşim yemeğin nasıl geçtiğini sordu: "Çok güzeldi"dedim ![]() ![]() Birkaç gün sonra annem aniden ciddi bir kalp krizi sonucu vefat etti ![]() Bu o kadar ani gerçekleşmişti ki onun için bir şey daha yapma şansım olmamıştı ![]() Birkaç zaman sonra evime,annemle yemek yediğimiz restorandan, ödenmiş iki kişilik bir yemek faturası ve üzerine iliştirilmiş bir not yollandı:'Oğlum, bu faturayı önceden ödedim, çünkü seninle kararlaştırdığımız randevu gününe gelemeyeceğimden neredeyse yüzde yüz emindim ![]() ![]() ![]() 'Seni Seviyorum ![]() O esnada, "Seni Seviyorum" demenin ve hayatta değer verdiğimiz o insanlara hak ettikleri zamanı ayırmanın önemini anladım ![]() Hayatta hiçbir şey ailenizden daha önemli değildir ![]() Onlara hakları olan zamanı ve ilgiyi verin çünkü böyle şeyleri erteleyebileceğiniz "başka bir zaman"ı her istediğinizde yakalayamayabilirsiniz ![]() HAYATMIZDAKI EN DEGERLI AŞKIMIZ TÜM ANNELERE ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|