![]() |
5 Cm Uzamak İster Misiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Cm Uzamak İster Misiniz?5 cm uzamak ister misiniz? 5 cm uzamak ister misiniz? Her yaşa geçerli ![]() ![]() ![]() ![]() Tıpta çareler tükenmiyor ![]() 90 dakika süren bir operasyonla beş santim daha uzun görünmek artık çok kolay ![]() Kafatası ve kafa derisi arasına yerleştirilen bir silikon sayesinde normalden biraz daha kısa olan insanların yardımına koşan bu yeni uygulama, lokal anesteziyle gerçekleşiyor ![]() ![]() ![]() Özellikle askerlik, polis memurluğu, hosteslik ve modellik gibi boy standardı gerektiren meslek gruplarına dahil olmayı kıl payı kaçıranlar için 'kafadan 5 santim uzamak' mümkün ![]() ![]() Madrid'deki kliniğinde 'kafadan boy uzatma tekniği'ni geliştiren Dr ![]() ![]() ![]() 22 yıldır plastik cerrahi alanında çalışan 47 yaşındaki doktor, hostes olmak isteyen bir hastasının bu hayale operasyon sayesinde kavuştuğunu söylüyor ![]() İnsan boyunu ortalama 3 santim, en fazla 5 santim kadar uzatan bu yönteme başvurmadan önce dikkate alınması gereken tek bir nokta var ![]() ![]() ![]() Doktorun bir hastası ameliyatı olduktan sonra hayatının değiştiğini ve artık farklı bir insan olduğunu söylüyor ![]() Kafadan 5 santim uzamak, insana farklı bir görünümün dışında, özgüven de getiriyor olmalı ![]() Vatan |
![]() |
![]() |
|