|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
deniz, pekkan, semiramis, susuz, söylediler, yalan, yan |
![]() |
Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler - Bir Yan Susuz, Bir Yan Deniz, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler - Bir Yan Susuz, Bir Yan Deniz,Bir aleme indim yalnız, Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler - Bir yan susuz, bir yan deniz,Yerde toprak, gökte yıldız ![]() Bir yan susuz, bir yan deniz, İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz, ağlar da güler ![]() Dört bir yanda benim gibiler ![]() ![]() ![]() Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dediler ![]() ![]() ![]() Bana yalan söylediler, Bana yalan söylediler, Kaderden bahsetmediler ![]() ![]() ![]() Varsın böyle geçsin ömrüm, Neşeyle dolsun bari her günüm ![]() Hani benim sevdiklerim? Hani gönül verdiklerim? Hasret gider, ben giderim ![]() ![]() ![]() Hani benim sevdiklerim? Hani gönül verdiklerim? Hasret gider, ben giderim ![]() ![]() ![]() Varsın böyle geçsin ömrüm, Neşeyle dolsun bari her günüm ![]() Bana yalan söylediler, Bana yalan söylediler, Kaderden bahsetmediler ![]() ![]() ![]() Hani benim sevdiklerim? Hani gönül verdiklerim? Hasret gider, ben giderim, Giderim, giderim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|