|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dönülmüyor, gece, sözleri, yolcuları, şarkı |
![]() |
Dönülmüyor ` Gece Yolcuları - Dönülmüyor Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dönülmüyor ` Gece Yolcuları - Dönülmüyor Şarkı SözleriDönülmüyor ` Gece Yolcuları - Dönülmüyor Şarkı Sözleri Dönülmüyor ` Gece Yolcuları - Dönülmüyor Şarkı Sözleri Nasıl bir uykudasın ben yokken bölünmüyor Nasıl bir yerdesin ki gidince dönülmüyor Hangi dağ böyle yüksek hangi yol böyle uzun Seni bana vermiyor seni bana vermiyor Yanlızlık çekilmiyor beklemekle geçmiyor Hiç bir şey dokunmuyor seni özlemek kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dönülmüyor ` Gece Yolcuları - Dönülmüyor Şarkı Sözleriçok güzel emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dönülmüyor ` Gece Yolcuları - Dönülmüyor Şarkı SözleriAlıntı: Zennep ~´isimli üyeden Alıntı Dönülmüyor ` Gece Yolcuları - Dönülmüyor Şarkı Sözleri Nasıl bir uykudasın ben yokken bölünmüyor Nasıl bir yerdesin ki gidince dönülmüyor Hangi dağ böyle yüksek hangi yol böyle uzun Seni bana vermiyor seni bana vermiyor Yanlızlık çekilmiyor beklemekle geçmiyor Hiç bir şey dokunmuyor seni özlemek kadar Emeğine sağlık Zennep fakat sitemizde artık flaş video müzik paylaşmak yasaklandığından dolayı şarkı sözleri olarak buraya taşımak zorundaydım Adminlerimizin gözünden kaçmış olmalı ki o alanı kapatmayı unutmuşlar Tekrar dan Özür diliyoruz bu aksaklık için umarum bizleri anlayışla karşılarsın Emeklerine saygı duyuyoruz |
![]() |
![]() |
|