Cengiz Poyraz Şarkı Sözü- Cengiz Poyraz Ben Unutmadım Seni |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cengiz Poyraz Şarkı Sözü- Cengiz Poyraz Ben Unutmadım SeniÇok acılar cekdim hiç ağlamadım Cengiz Poyraz Şarkı Sözü- Cengiz Poyraz Ben Unutmadım Seni Yaş olup gozumden akarsın die Sen saraya sultan ben köle oldum Belkı bir gun donup bakarsın diye Belkı bir gun donup bakarsın diye Çok acılar cekdim hiç ağlamadım Yaş olup gozumden akarsın die Sen saraya sultan ben köle oldum Belkı bir gun donup bakarsın diye Belkı bir gun donup bakarsın diye Gittiğin ellerde mutlu oldunmu Benden uzaklarda huzur buldun Elimde resmın kaldı dilimde ismin Ben unutmadım seni sen unuttunmu Ben unutmadım seni sen unuttunmu Gittiğin ellerde mutlu oldunmu Benden uzaklarda huzur buldun Elımde resmın kaldı dilimde ismin Ben unutmadım seni sen unuttunmu Ben unutmadım seni sen unuttunmu Her sokak başında seni aradım Olurya karsıma cıkarsın diye El actım allaha hep dua ettim Belki birgün geri dönersin diye Belki birgün geri dönersin diye Her sokak başında seni aradım Olurya karsıma cıkarsın diye El actım allaha hep dua ettim Belki birgün geri dönersin diye Belki birgün geri dönersin diye Gittiğin ellerde mutlu oldunmu Benden uzaklarda huzur buldun Elimde resmın kaldı dilimde ismin Ben unutmadım seni sen unuttunmu Ben unutmadım seni sen unuttunmu Gittiğin ellerde mutlu oldunmu Benden uzaklarda huzur buldun Elimde resmın kaldı dilimde ismin Ben unutmadım seni sen unuttunmu Ben unutmadım seni sen unuttunmu |
|