Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çektin, geldim, göz, göze, kalbim, ruhumu, senindir, sevgilim, tripkolicmelantik

Tripkolic-Melantik - Göz Göze Geldim Ruhumu Çektin Al Benim Kalbim Senindir Sevgilim

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tripkolic-Melantik - Göz Göze Geldim Ruhumu Çektin Al Benim Kalbim Senindir Sevgilim

Tripkolic-MeLantik - Göz göze geldim ruhumu çektin Al benim kalbim senindir sevgilim
Tripkolic-MeLantik - Göz göze geldim ruhumu çektin Al benim kalbim senindir sevgilim

Göz göze geldim ruhumu çektin Al benim kalbim senindir sevgilim aşk buysa yaşıyorum dünümü karaladım
nedendir bilmiyorum ben aşkı seviyorum sevdamı yaşıyorum kalbime yazıyorum gerekde duymuyorum dünüme
bakmıyorum seninle dolu dolu ben mutlu oluyorum yanında titriyorum kolunda ölüyorum benim tek gerçeğim
hayatım herşeyim bam başka dünyadayım seninle uçmaktayım kah sana yazıorum başka kah bilmiyorum
son nefes çekiorm herşeyde yaşıyorum senin o sözlerin can yakar sewgilim çektikçe içindeyim sewmekte
ölmekteyim ben seni seçdim ahh kendimden geçdim melantik oldum kuş oldum sana kondum

Çıglık oldun özlemin gene vurdu sen benim nefesimden aşkı buldun
"**-ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesende beni sevgim bitmez-**"

Çıglık oldun özlemin gene vurdu sen benim nefesimden aşkı buldun ;

"**-ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesende beni sevgim bitmezbirileri gömdü bak bu bedenimide
ateşe werdi yaktı sevgisiyle cennete düştüm sanki bir meleğim sebepmişim bunu yeni fark ettim
sen gündüz ve sen beni ısıtan sen güldün ya bende havaya uçan sen ağlarsan karalar baglayan işte sen benim
yüregimi çalan geceleri yanımda sardım sensin hecelerime anlam katan melegimsin derdime çarem derdime
derman bendime sahip bendimden geçmişim sevmişim deli gibi peşinde divane dönüp duran bu başım senin
etkinde ilacı yok ya keşke olsa keşke olsada ugrunda ölsem

Çıglık oldun özlemi gene vurdu sen benim nefesimden aşkı buldun
"**-Ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesende beni sevgim bitmez-**"

çıglık oldun özlemi gene vurdu sen benim nefesimden aşkı buldun
"**-Ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesende beni sevgim bitmez"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com