![]() |
Arcey Feza Şarkı Sözü- Arcey Feza Nefret Şöleni Şarkı Sözü- Nefret Şöleni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arcey Feza Şarkı Sözü- Arcey Feza Nefret Şöleni Şarkı Sözü- Nefret ŞöleniSen bende değerlisin , demiştim unutma Arcey Feza Şarkı Sözü- Arcey Feza Nefret Şöleni Şarkı Sözü- Nefret Şöleni Senin için ne kadar kolay değil mi unutmak Unutkan , oldu artık ellerim hiç yazamıyor Sen beni üzdükçe sade gözyaşları kazanıyon Dudaklarına ilk değen dudak benimkiler değil Boşversene benden ilk mi olur dedim Çok seven hep kaybeder değişmez döngü böyledir Bende bolca göz yaşı var durma dön değirmenim Burda işler böyledir çünkü hayat acımasız Sen halimi bilirken neden basarsın yarama tuz Sen çocuk kadar yaramaz bense bi işe yaramazım Oyuncaklarım kırıldı çocuklukla aram açık Bana kapanan gözlerin başkasında açılır mı Sana gösterdiğim sevginin yarısı sende var mı Aşk bi savaş meydanıysa yaralı kalan benim Hala sana yazmak ister kanda olsa iki elim Umutlar da biterse gelir mi hiç giden Gözyaşımı durdursa da hayır gelmez içkiden Ya umutlar da biterse , gelir mi hiç giden Peki neden gidenler hep gider ki boş bi sebepten Yağmurların katresiyle yeşermiyor dallarım Kuruyan dallarımda yuva yapan o kuşların Hepsi senin adını sayıklar sen anlamasan da Gidene kal demem eğer o başka birine gidiyosa Başka birine gidiyosan dönüp bakma arkana O bile benim için bir umut sakın bakma arkana Benimleysen hala saklan kalbimin arkasına Gözyaşlarım saklanıyor yağmurların arkasına Yıkıldı tüm dağlarım ben boş yere güvendim Birisi uğrunda gitti bi çok değerlim Ya şimdi soruyosan pişman mı değil misin Benle olduğun sürece ben hiç pişman değilim Sana düşman değilim olamam istediğini yap bana Bi kere kırıldıktan sonra istediğimi yapma lan Gözlerim doğruyu gören senin doğrular yalan Beni sevmedikten sendeki aşk neye yarar Sen bugün bi başkasında ve ben biraz sendeyim Ben rüyanda gördüğün aşkıyla başı dönen biri İstemem bana gelmeni başkalarına söz verip Ben sana ilan-ı aşk eden ilahilerdenim |
![]() |
![]() |
|