Tripkolic - Uzak Bir Yerde - Herşeyden Uzak Bir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tripkolic - Uzak Bir Yerde - Herşeyden Uzak Bir Yerde Ölümü Bekler Gibi HemdeTripkolic - Uzak Bir Yerde - Herşeyden Uzak bir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Tripkolic - Uzak Bir Yerde - Herşeyden Uzak bir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Her$eyden Uzak bir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettigim Yere biterdi bu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ben bu bende Kendime?? Giderdim YaLan icinde Sende Dönmede E$tim KorkuLarimi ben Her bir Ardina birakani ben Gömdüm Vede Seni SiLmek bana Göre DegiL Ama Ömrümde bir Hata ben Gördüm Döndüm Arkama Baktim Orda Oysa Yalanda Ben Uykumu Böldüm Karalamak istedim Oysa Yüzünde Her$eyden Uzaga Gördüm KeLimeLer OLmadi bana Derman Seni Sana AnLatacak bir Kavram Dönmek istedim Onca SayfaLar beni Sana AnLatmadi HaLa KorkuLarim beni Övdü birikti Derdime iLacim OLmadi Ne ALa Kendimi Adadim Herseyden Uzak Hersey bana Yakin ÖLüme Her$eyden Uzak bir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme ELLerimde Yine Kokun KaLdi ELLer Düsman beni Yine Aci Sardi Gidemedim Senden KaLbim KaLdi Acim SöyLe icimde SakLi GüLerim bugün Kendi HaLime Kimse AnLamiyor Yokki Care Dönme Artik Eski GünLere AniLarim Gitti SenLe!! Son Defa bugün Resmine baktim Uykudan KaLkip AniLara DaLdim Yine Seni bana Sorani bende Yaktim Huzuru ben ELLere Sattim inanmadin bana SeneLerim bitti Korkuyorum Ama Yine Seni Sevdim AgLadim Her Gece ÖLümü bekLedim Kaderime Küfrümü SenLe Cektim!! Her$eyden Uzak bir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme |
|