|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
olmasan, olmasanduygunsen, sözleri, sözüşarkı, şarkı |
![]() |
Sen Olmasan-Duygun(Sen Olmasan Şarkı Sözü)Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Olmasan-Duygun(Sen Olmasan Şarkı Sözü)Şarkı SözleriSen Olmasan-Duygun(Sen Olmasan şarkı sözü) Sen Olmasan-Duygun(Sen Olmasan şarkı sözü)Şarkı Sözleri Sen Olmasan Atar mı bu kalp sen olmasan Feryat eder mi sen duymasan Ne olur sevgilim kaçma benden Yaşar mı can sen olmasan Atar mı bu kalp sen olmasan Feryat eder mi sen duymasan Ne olur sevgilim kaçma benden Yaşar mı can sen olmasan Hangi can Benim çektiğim acıyı çekti Hangi kalp Seni benimki kadar sevdi Hangi yürek Uğruna ölmek istedi Ne olur sevgilim Son kez dinle beni Hangi can Benim çektiğim acıyı çekti Hangi kalp Seni benimki kadar sevdi Hangi yürek Uğruna ölmek istedi Ne olur sevgilim Artık tut elimi Güler mi yüzüm sen olmasan? Biter mi hüzün sen kalmasan Ne olur sevgilim kaçma benden Yaşar mı bu can sen olmasan Güler mi yüzüm sen olmasan? Biter mi hüzün sen kalmasan Ne olur sevgilim kaçma benden Yaşar mı bu can sen olmasan Hangi can Benim çektiğim acıyı çekti Hangi kalp Seni benimki kadar sevdi Hangi yürek Uğruna ölmek istedi Ne olur sevgilim Son kez dinle beni Hangi can Benim çektiğim acıyı çekti Hangi kalp Seni benimki kadar sevdi Hangi yürek Uğruna ölmek istedi Ne olur sevgilim Artık tut elimi |
![]() |
![]() |
|